let's get to know each other

Ik ben Liselotte van Hasselt

Het liefste fotografeer ik bruiloften, het gezinsleven en zet ik mensen en hun onderneming in hun kracht middels branding shoots. Ik ben echt een gevoelsmens, dit is ook de reden dat ik het vastleggen van emoties zo fascinerend vind. Je moet liefde en affectie kunnen voelen, voor je het vast kan leggen. Ook ben ik een echte plaatjes denker, die helemaal aangaat van het vastleggen van connectie. Daarom vind ik het altijd erg belangrijk om elkaar te leren kennen voor we gaan samenwerken. Are you in?

Life is all about people, moments & emotions that we want to hold on to..


Wat zou het een droom zijn om al onze fijnste herinneringen dichtbij ons te houden en te kunnen herinneren als de dag van gisteren. Maar helaas hebben we dat niet in de hand en worden onze herinneringen na mate van tijd vervaagd en ''blurry''.


Daaruit is mijn passie voor fotografie ontstaan. Ik moest en zou een manier vinden om bijzondere momenten voor jullie vast te leggen en te vereeuwigen. Neem nu je newborn, die nog helemaal opgekruld tegen je borst aanligt. Een jaar later kun je je misschien niet eens meer herinneren hoe klein zijn of haar teentjes waren. Of de mooiste dag van je leven, waarin je, omringd door de liefste mensen uit je leven, in de meest mooie jurk ''down the aisle'' loopt naar je toekomstige man. Deze herinneringen mogen naar mijn mening, nooit vervagen!


Want als we later terug kijken, is dat alles wat telt. Die prachtige momenten met de mensen waar je van houdt. ''That's what counts''

Daarom wil ik jullie, als sucker voor de liefde, helpen om al de mooiste momenten van je leven vast te leggen. Zodat jullie, maar ook jullie kinderen en kleinkinderen kunnen mee genieten van jullie ''love story''. Ik hoor ze het al zeggen; Opa hier had jij nog bruin haar.


Neem ze mee op reis aan de hand van foto's en vertel ze hoe jullie leven er toen uit zag. En geloof mij, deze foto's gaan jullie mooiste bezit worden!


Mijn doel is; dit zo goed, mooi & (opr)echt mogelijk voor jullie vast te leggen, zodat we deze herinnering kunnen vereeuwigen en ik de tijd even voor jullie stil kan zetten. Zo kunnen jullie weer opnieuw genieten van dat ene mooie moment. Zo vaak als je maar wil. Zelfs als deze een beetje afzwakt in je gedachte.


Wat blijf ik het dierbaar en bijzonder vinden dat jullie mij een inkijkje willen geven in jullie mooie leven!

"Ik vind het echt een enorme kick om juist die ene blik te vangen, waarbij je beseft dat dit kleine wondertje je een moeder zal maken"

—Captured by Lot

1 / 15