"Het ondernemen vind ik geweldig, dit is dan ook de reden dat ik ondernemers wil helpen aan visueel sterke content"

—Captured by Lot

NOBODY KNOWS YOUR VISUAL EMPIRE IS BUILD IN ONE DAY!


Sinds ik gestart ben als ondernemer vind ik het nog fascinerender om andere ondernemers te ontmoeten en verder te helpen om zichtbaar te worden.

In 2012 ben ik afgestudeerd als Communicatie specialist. Met mijn jarenlange ervaring in de marketing & communicatie wereld kan ik je helpen uit te zoeken wie je ideale klanten zijn, hoe je deze kunt bereiken en wat je daarbij wil uitstralen. Zodat jouw potentiële klanten JOU leren kennen en je visuele branding on point is! Zodat mensen jou de business gaan gunnen!

Dit gebeurt als jij jezelf aan de wereld laat zien, gewoon zoals jij bent! Zodat mensen van jou kunnen gaan houden en een connectie met je kunnen opbouwen. Deze verbinding gaat ervoor zorgen dat je sneller je product of dienst zal verkopen. Samen gaan wij een dag op pad en ga je naar huis met een beeldbank vol authentieke foto's!


Ontspannen en ongedwongen fotograferen staat bij mij voorop. Iedereen is uniek en juist wil ik proberen vast te leggen. Niet alleen maar geposeerde foto’s, maar juist foto’s zoals je echt bent, want dan val je op!

Natuurlijk maak ik naast spontane foto's ook alle foto's die je op je pinterest board hebt opgeslagen ;-) mocht je dit willen. Maar veel leuker vind ik de oprechte emoties die tijdens deze shoot in overvloed aanwezig zullen zijn. Ik sta eigenlijk als een - fly on the wall - op sniper stand en zodra er iets bijzonders gebeurt begin ik met schieten. :)Ik vind het super belangrijk om jou voorafgaand aan de shoot beter te leren kennen, vandaar dat ik heel graag een kennismakingsgesprek en een brainstormsessie inplan. Dit zodat ik jou op de meest authentieke manier kan vastleggen en erachter kan komen wat datgene is dat jou uniek maakt. We kletsen over je ideale doelgroep en wat je zou willen uitstralen. Aan de hand daarvan zoeken we de perfecte locatie(s) en kleding uit.


Kernwoorden: Autenticiteit, minimalistisch & elegant.Sweet words
1 / 4

Marielle

Voor 'Let's get social' had ik foto's van mezelf nodig. Nu lag de lat hoog om een goede fotograaf te vinden omdat ik dit zelf ook doe en dus precies in mijn hoofd heb hoe ik het wil. Toen ik de style van Captured by Lot zag, dacht ik gelijk: ja deze fotograaf moet ik hebben. Ze maakt prachtige stijlvolle foto's en heeft oog voor detail! Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de shoot en tevens was het een gezellige ochtend met Lot, ze is iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt voor de camera.

1 / 4