werkwijze


How does it work?


Wat leuk dat je een branding shoot wil gaan doen! Om jou zo goed mogelijk vast te kunnen leggen, wil ik JOU leren kennen door middel van een kennismakingsgesprek. Zo wil ik erachter komen wie je bent, wat je doet & waarom je dit doet. Maar ook ga ik samen sparren over jou branding en jouw ideale klant en hoe we die gaan aanspreken. We plannen een brainstorm sessie in en maken samen een moodboard. Lees hieronder meer over mijn pakketten. Mocht je iets op maat willen, leuk! stuur je dan een berichtje.

Package 1

euro 295

- 1 uur fotografie op 1 locatie naar keuze
( deze is uit de brainstorm gekomen)
- 1 kleding wissel
- 20 bewerkte foto’s in hoge en web resolutie
- Optioneel met visagie (75 euro extra)

Package 2

euro 625

- 3 uur fotografie
- mogelijk op 2 a 3 locaties naar keuze (deze zijn uit de brainstorm gekomen) -
- Zoveel kleding wissels als je maar wil!
- 40 bewerkte foto’s in hoge en web resolutie
- optioneel met visagie (75 euro extra)

Extra uren bijboeken mogelijk a 200 euro per uur ex. BTW. Bovenstaande bedragen zijn exclusief BTW en reiskosten (0,35 cent per KM) vanaf Leiden.
Sweet words
1 / 3

Marielle

Voor 'Let's get social' had ik foto's van mezelf nodig. Nu lag de lat hoog om een goede fotograaf te vinden omdat ik dit zelf ook doe en dus precies in mijn hoofd heb hoe ik het wil. Toen ik de style van Captured by Lot zag, dacht ik gelijk: ja deze fotograaf moet ik hebben. Ze maakt prachtige stijlvolle foto's en heeft oog voor detail! Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de shoot en tevens was het een gezellige ochtend met Lot, ze is iemand waarbij je je gelijk op je gemak voelt voor de camera.

1 / 3
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
@captured.bylot