Zwangerschap, newborn en family


Het vastleggen van jullie mooie gezin is zo ontzettend waardevol, juist nu, want wat nu zo normaal voelt voor jullie is over een paar jaar een vage herinnering. Want, zoals het liedje van Marco Borsato al aangeeft; "Ohh wat gaat de tijd toch snel, gisteren nog zag ik haar voor het eerst lag ze hier in mijn armen. Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed.Ik knipper mijn ogen en zie hoe ze steeds weer een beetje veranderd is."


En juist daarom is het geweldig om deze momenten vast te leggen, voor altijd, want - you’re one blink away of bringing them to school! 

Op deze manier zetten we de tijd even stil. Zodat jullie elke keer weer opnieuw kunnen genieten van die ene herinnering.


Deze shoot kan op een mooie buitenlocatie, zodat jullie alle ruimte hebben om te spelen, zingen en dansen. Maar kan natuurlijk ook bij jullie thuis, in de veilige haven van de kindjes, zodat deze warme plek ook voor altijd gekoesterd kan worden.


Sweet words
1 / 3

Linda

Wij zijn niet zo gek op camera's dit had ik Lot van te voren al gezegd, maar vanaf het moment dat ze binnen stapte waren we dat alweer vergeten. Het was gewoon een intens fijne en ongedwongen sfeer. Wij voelde ons meteen thuis bij Lot, ook de kindjes waren meteen helemaal weg van haar door haar open houding en enthousiasme. En de foto's, WAUW! Echt stuk voor stuk plaatjes. Zo'n mooie herinnering! Wij zijn heel blij dat we voor Lot gekozen hebben en de volgende shoot staat alweer gepland!

1 / 3