Zwangerschap, newborn en family


Het vastleggen van jullie mooie gezin is zo ontzettend waardevol, juist nu, want wat nu zo normaal voelt voor jullie is over een paar jaar een vage herinnering. Want, zoals het liedje van Marco Borsato al aangeeft; "Ohh wat gaat de tijd toch snel, gisteren nog zag ik haar voor het eerst lag ze hier in mijn armen. Wat is ze mooi en wat staat de tijd haar goed.Ik knipper mijn ogen en zie hoe ze steeds weer een beetje veranderd is."


En juist daarom is het geweldig om deze momenten vast te leggen, voor altijd, want - you’re one blink away of bringing them to school! 

Op deze manier zetten we de tijd even stil. Zodat jullie elke keer weer opnieuw kunnen genieten van die ene herinnering.


Deze shoot kan op een mooie buitenlocatie, zodat jullie alle ruimte hebben om te spelen, zingen en dansen. Maar kan natuurlijk ook bij jullie thuis, in de veilige haven van de kindjes, zodat deze warme plek ook voor altijd gekoesterd kan worden.


Sweet words
1 / 3

Amber

Liselotte kwam bij ons om mijn 3 weken oude zoontje en mijn dochter van 1,5 vast te leggen. Ze deed dat met oprechte enthousiasme en heel liefdevol. Ze voelt de situatie in een jong gezien perfect aan, waardoor tussendoor borstvoeding geven niet ongemakkelijk was. Mijn dochter had ondertussen de grootste lol met Liselotte. De foto's waren me direct dierbaar omdat je in beelden ziet hoe speciaal het moment is met zo'n newborn. Ze weet de mooiste beelden op het juiste moment te schieten.

1 / 3