For the love of stories


Welkom Fiancé, blijft leuk om te zeggen toch ;-)


Wat ongelofelijk leuk dat je erover nadenkt om je bruiloft door mij vast te laten leggen. Ik ben Liselotte een enthousiasteling in hart en nieren. Nieuwe mensen ontmoeten, herinneringen maken en jou neerzetten zoals je echt bent, dat zijn dingen waar ik echt van ''aan'' ga!


Met mijn foto’s vertel ik jullie verhaal aan alle generaties die nog komen. Dit doe ik door foto’s te maken die uitstralen wie jullie zijn!


Dat ik de liefde mag fotograferen is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben ontzettend gevoelig en voel daardoor de emoties van anderen vaak haarfijn aan. Hier kan ik tijdens het shooten handig gebruik van maken. Zo pak ik juist dat ene intieme lachje of die traan, die wellicht niemand was opgevallen.


Ik ben een enorme plaatjes denker en krijg een enorme kick van het vastleggen van emoties en dierbare momenten. Deze fotografeer ik op een rustige manier, zodat je bijna zou vergeten dat ik er ben. Zo kun jij optimaal van jou dag genieten zonder afleidingen. Tijdens onze shoot en de groepsfoto's zal ik natuurlijk wel aanwijzingen geven, zodat jullie relaxt en op jullie allermooist op de foto zullen staan.


Sweet words
1 / 3

Anne-Co & Pieter

Naast dat Liselotte onze mooiste dag prachtig en op de meest bijzondere details heeft vastgelegd, is ze vooral een enthousiaste, positieve en gezellige gast op onze dag geweest! Zo belangrijk om iemand heel de dag bij je te hebben waar je een klik mee voelt, en met Liselotte voelde het alsof we haar al jaren kenden. Professioneel én persoonlijk, prachtige combinatie in haar vak!

1 / 3