For the love of stories


Welkom Fiancé, blijft leuk om te zeggen toch ;-)


Wat ongelofelijk leuk dat je erover nadenkt om je bruiloft door mij vast te laten leggen. Ik ben Liselotte een enthousiasteling in hart en nieren. Nieuwe mensen ontmoeten, herinneringen maken en jou neerzetten zoals je echt bent, dat zijn dingen waar ik echt van ''aan'' ga!


Met mijn foto’s vertel ik jullie verhaal aan alle generaties die nog komen. Dit doe ik door foto’s te maken die uitstralen wie jullie zijn!






Dat ik de liefde mag fotograferen is voor mij een droom die uitkomt. Ik ben ontzettend gevoelig en voel daardoor de emoties van anderen vaak haarfijn aan. Hier kan ik tijdens het shooten handig gebruik van maken. Zo pak ik juist dat ene intieme lachje of die traan, die wellicht niemand was opgevallen.


Ik ben een enorme plaatjes denker en krijg een enorme kick van het vastleggen van emoties en dierbare momenten. Deze fotografeer ik op een rustige manier, zodat je bijna zou vergeten dat ik er ben. Zo kun jij optimaal van jou dag genieten zonder afleidingen. Tijdens onze shoot en de groepsfoto's zal ik natuurlijk wel aanwijzingen geven, zodat jullie relaxt en op jullie allermooist op de foto zullen staan.


Sweet words
1 / 3

Tess & Leroy

Het had niet beter gekund. Met de kennismaking was ze al uitermate enthousiast en ook het contact voor de bruiloft verliep soepel. We voelden ons intens op ons gemak bij Liselotte en ze gaf fijne aanwijzingen waardoor je niet alleen 'saaie' poses hebt. Tijdens de bruiloft zelf was ze overal, zonder dat we dat doorhadden. Ze heeft alles fantastisch op de foto gezet, zonder dat wij doorhadden waar ze stond.We zijn zo ontzettend blij met onze foto's en Liselotte voelde als onderdeel van onze familie & vrienden

1 / 3